29 Temmuz 2008 Salı

Kötü söz sahibine aittir..

Sitemize yapılan küfürlü yorumları sahipiplerine iade ediyoruz ...

26 Temmuz 2008 Cumartesi

Çizgi film

çizgi film izle

Çizgi Film izle sitesine hoşgeldiniz. Sitemizde yüzlerce çizgi film videosu bulunmaktadır. Birçok çizgi film kahramanlarının tanıtımları yapılmaktadır. Çizgi film arşivimiz her gün güncellenmektedir. Çizgi Filmler kategorimizde birçok filmin bilgilerine ulaşabilirsiniz. Bilgi içerikli yapılan sitemizde ayrıca, resimlerini, Duvar kağıtlarını ve videolarını bulabilirsiniz.
Sitemizde bulunan bazı çizgi film kahramanları: Sevimli Kahramanlar kategorisinden sevdiğiniz çizgi film kahramanlarının bilgileri ve videoları bulunmaktadır. Tom ve Jerry, Bugs Bunny, Duffy Duck, Tazmanya Canavarı ve diğer kahramanlar.
Çizgi film izle sitemizde bulunan diğer çizgi film tanıtımları ise şöyle: Şirinler, Temel Reis, Jet Kit, Casper, Garfield ve diğer kahramanlar.
Çizgi film sitemizden izlemek istediğiniz çizgi film ile ilgili linke tıklayınız ve çizgi filmi bilgisayarınıza indirmeden izleyiniz. Sitemizin amacı, bir çok çizgi filmi bir arada bulundurmak ve sizlerin izlemesini sağlamaktır.
Yakında açılacak olan forum bölümümüzden paylaşımlarda bulunabileceksiniz. Sevdiğiniz kahramanların filmlerini sitemize gönderebileceksiniz. Ayrıca düzenlenecek olan ziyaretçi defterimizde site ve çizgi filmler ile ilgili görüşlerinizi paylaşabileceksiniz. Çizgi Film izle sitemizde sevdiğiniz çizgi film kahramanlarının resimlerine ve sizler için özel hazırlanmış duvar kağıtlarına ulaşabilirsiniz.

24 Temmuz 2008 Perşembe

redkit


red kit

red kit

Gelmiş geçmiş en hızlı silah çeken kovboydu, gölgesinden bile hızlı ateş eder, sürekli Joe, Jack, William ve Avarel Dalton kardeşlerin peşinden koşar, aptal köpek Rin Tin Tin'in başını beladan kurtarır, emektar atı Düldül ile muhabbet ederdi. Red Kit herkesin sevdiği bir klasikti, Milliyet gazetesi yıllarca bunun çizgi romanını vermişti. Red Kit her maceranın sonunda ortadan kaybolur, batan güneşe doğru atını sürerken, ben yalnız bir kovboyum diye şarkı söylerdi. Kıyafeti hep aynıydı, ama yıllar sonra sigara içmeyi bırakmış, onun yerine ağzında bir ot taşır olmuştu. Sarah Bernhard'la, Kalamiti Jane ile maceralar yaşamış, bir keresinde Nensi diye bir kızla nişanlanmıştı. Çinli çamaşırcı, akbaba cenaze levazımatçısı en sevilen tiplerdendi. Posta arabası şirketi Wells Fargo Co. sloganı Yolculukta Banko idi.Çizgi filmi izle Kızılderililer'le barış çubuğu içer, Papatya Kasabası'nı korur, posta arabalarına eşlik ederdi. Kusursuz adamdı. Aşıktım herhalde ben Red Kit'e.

12 Temmuz 2008 Cumartesi

Çizgi film izle

Çizgi film izlemek şu günlerde çok moda çocuklar için vazgecilmez bir tutku haline dönüştü.Sizin için çıktığımız bu hizmet yolunda her geçen gün yeni rakiplerimiz çıktı örnek vermek gerekirse çizgifilmizle.gen.tr çizgifilm.in cizgifilm.blogspot ama en güzeli bizde ... Bugs Bunny Scooby Doo bunlara bi bakın bence harika

4 Temmuz 2008 Cuma

Çizgi film linkleriyle alakalı

arkadaşlar menünün yanındaki linklere tıklarsanız çizgi filmleri rahatlıkla izleyebilirsiniz.. ancak ilk etapta açılan vidyo ekranınıda çalıştırmanız gerekiyor herkese iyi seyirler...en güzel çizgi filmleri burdan izleyip güzel vakit geçirin..

herkese iyi eğlenceler